Konačne rang-liste dobitnika stipendija

Srpsko privredno društvo “Privrednik” za školsku/akademsku godinu 2019./20. provelo je natječaje za dodjelu stipendija iz Fonda Vladimir Matijević za stipendiranje talentiranih učenika i studenata slabijih materijalnih mogućnosti i iz Fonda Ivana Vujnović za stipendiranje odličnih studenata. Natječaji su bili otvoreni od 23.9. do 14.10. 2019. godine.

Na prijedlog Odbora za stipendiranje i temeljem Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata putem Privrednikovih fondova i Kriterija i mjerila za stipendiranje učenika i studenata putem Fonda Vladimir Matijević i Fonda Ivana Vujnović, Upravni odbor je 28. 11. 2019. donio odluku o dodjeli 22 studentske i 29 učeničkih stipendija iz Fonda Vladimir Matijević i dvije studentske stipendije iz Fonda Ivana Vujnović, te utvrdio konačnu rang listu učeničkih i studentskih stipendija iz Fonda Vladimir Matijević i donio odluku o stipendiranju dva studenta iz Fonda Ivana Vujnović.

Također, odlučeno je da se studentske stipendije iz Fonda Vladimir Matijević povećavaju sa 800 kn na 1.000 kn, a učeničke sa 400 kn na 500 kn. Iz Fonda Ivana Vujnović stipendije se povećavaju sa 1.000 kn na 1.200 kn.

Stipendije se isplaćuju kroz 10 mjeseci tokom trajanja školske odnosno akademske godine.

Konačne rang-liste dobitnika stipendija iz Fonda Vladimir Matijević možete pogledati ovdje, a i Fonda Ivana Vujnović možete pogledati ovdje.

Svečani prijem nove generacije Privrednikovih stipendista održat će se na Osmom kongresu Privrednikovih stipendija i srpske omladine u Zagrebu. Očekuje se dolazak svih stipendista na Kongres. Za više informacija o Kongresu pogledajte ovdje.