fbpx

Patronat Privrednikovih dobrotvora

Savjetodavno i pokroviteljsko tijelo naše organizacije koje okuplja članove koji nas velikodušno podupiru u cilju stvaranja dobra za našu zajednicu.

Patronat Privrednikovih dobrotvora okuplja naše članove ujedinjene zajedničkim ciljevima izgradnje kapaciteta za stipendiranje učenika i studenta koji pokazuju znanje, trud i talent.

U Patronatu osmišljavaju i potiču društveno odgovorne projekte važne za našu organizaciju i značajne za zajednicu u kojoj djelujemo.

Naši članovi u Patronatu grade suradnju i prijateljstvo kroz dobrovoljni rad u ime zajedničkog dobra. Oni brinu o radu naših fondova za stipendiranje i pomažu u ostvarenju njihovih ciljeva.

Donatorske večere

Organiziramo večere i druga prigodna događanja na kojima prikupljamo financijska sredstva za stipendiranje učenika i studenata.

Slikari dobrog srca

Organiziramo likovne kolonije i aukcije umjetnina. Sav prihod od prodaje umjetnina koristi se za financiranje učeničkih i studentskih stipendija.

Saznaj više

Prvi sastav Patronata okupljao je naše najznačajnije donatore i one koji su svojim radom i djelovanjem doprinosili razvoju zajednice sa zadatkom da upravlja našim fondovima i zakladama u to vrijeme. Formiran je 1911. godine u Zagrebu.