Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja Internet stranice Srpskog privrednog društva ''Privrednik''.

Korištenjem Internet stranice Srpskog privrednog društva “Privrednik” smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, te prihvaćaju koristiti sadržaj ove Internet stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Internet stranicama Srpskog privrednog društva “Privrednik” smatraju se i sve pridružene stranice koji pripadaju domenama privrednik.hr i privrednik.net. Srpsko privredno društva “Privrednik” zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na Internet stranici bez obaveze prethodne najave.

Svi materijali objavljeni na ovoj Internet stranici vlasništvo su Srpskog privrednog društva “Privrednik”. Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe. Određene fotografije preuzete su s platforme Unsplash i one se mogu prenositi pod ovim uvjetima. Tekstovi se mogu prenositi jedino i isključivo ukoliko je Srpsko privredno društva Privrednik naveden kao izvor. Ukoliko se tekstovi prenose na Internet stranici, mora stajati i web adresa www.privrednik.hr. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Internet stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava Internet stranice privrednik.hr i podložno je tužbi.

Iako Srpsko privredno društva “Privrednik” nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice. Srpsko privredno društva “Privrednik” ne jamči potpunost bilo kojeg podatka na ovim Internet stranicama. Ove Internet stranice mogu sadržavati tipografske pogreške. Informacije su dostupne bez jamstva bilo koje vrste.

Srpsko privredno društva “Privrednik” ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih Internet stranica na koje upućuje poveznicama. Dopušteno je stavljati poveznicu Internet stranice Srpskog privrednog društva “Privrednik” na druge stranice.